14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için Nizip ve Karkamışlı çiftçiler; yeni dönemde, seslerini meclise taşıyacak milletvekili görmek istiyor.
Yıllardan beri yaşadıkları sorunlar karşısında muhatap bulamayan bulsa dahi çözüm girişimi göremeyen birçok çiftçi, genç ziraat mühendisi Mehmet Alagöz'ün adaylığına sıcak bakıyor.
Alagöz konuyla ilgili yaptığı kısa açıklamada;
Yıllardan beri gerek mesleğim gerekse işim gereği yörede “tarımla iştigal eden birçok çiftçiyle iletişim ve yakın temas halindeyim.
Onların da desteğini alarak yeni dönemde hem Nizip'in hem de Karkamış'ın yaşadığı sorunların çözümü için bu yola çıktım ve aday adayı oldum.
Tabi ki yetki verilirse, başta uzmanlık alanım olan ziraat alanında ve diğer sorunların meclise taşınması konusunda aldığım sorumluluğun bilincinde olarak, çözüm önerileri sunacağım.
Bölgemiz jeopolitik konum gereği önem arz eden bir konumdadır. Fakat hak ettiği değeri görememiştir. Gençlerin beklentileri çiftçilerin beklentileri, esnafın ve vatandaşın beklentileri sunulan imkanın çok çok üzerindedir.
Halkın içinden gelen ve sürekli onlarla iletişim halinde olan birisi olarak sorunlarını ve çözümlerini biliyorum.
13. Cumhurbaşkanımız Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ve arkadaşlarımla beraber bu sorunların çözümüne ciddi katkı sağlayacağımdan şüphem yoktur.
Bu vesileyle tüm vatandaşlarımızı saygıyla selamlıyor, dua ve desteklerini bekliyor, hayırlı Ramazanlar diliyorum.” dedi.